Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met patat, warme groente en sla
-
Schnitzel van mals vlees met een knapperig laagje € 18,50
Gebakken schnitzel met ui en champignons of een roomsaus
-
Gevlinderd kippetje € 22,50
Bruto gewicht 450 gram, overgevlogen vanuit Frankrijk
-
Lever van het kalf € 18,50
Mooi rosé gebakken orgaanvlees met gebakken ui en spek
-
Eend van de boerderij € 19,50
Op de huid gebakken eend met rode portjus
-
Spareribs, waarvan het vlees van de botten af valt € 21,00
Heerlijk gemarineerde spareribs
-
Varkenshaas, de meest malse spier van het varken € 23,50
Gebakken varkenshaas met brie
-
Entrecote, een premium stuk rundvlees van de dunne lende € 24,50
Een entrecote heeft een klein vetrandje, wordt geserveerd met huisgemaakte kruidenboter
-
Ribeye, uit het rib van de rund - 220 gram € 23,50
Zeer smaakvol, met een prachtige vet marmering met rode portjus
-
Ribeye, uit het rib van de rund - 450 gram € 34,50
Zeer smaakvol, met een prachtige vet marmering met rode portjus
-
Tournedos, het middelste deel van de Ossenhaas € 31,50
Heerlijk gebakken tournedos met huisgemaakte kruidenboter
-
Surf en turf, voor wie niet kiezen kan € 33,50
Gebakken tournedos met twee gamba's
-
Lamsrack, een van de meest luxe stukken van het lam € 32,50
Jong sappig vlees, mals en van nature mager, met rode portjus