Bezorgen

Bezorgen

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met patat, warme groente en sla

  • Schnitzel van mals vlees met een knapperig laagje € 18,50

    Gebakken schnitzel met ui en champignons of een roomsaus

  • Gevlinderd kippetje € 22,50

    Bruto gewicht 450 gram, overgevlogen vanuit Frankrijk

  • Lever van het kalf € 18,50

    Mooi rosé gebakken orgaanvlees met gebakken ui en spek

  • Eend van de boerderij € 19,50

    Op de huid gebakken eend met rode portjus

  • Spareribs, waarvan het vlees van de botten af valt € 21,00

    Heerlijk gemarineerde spareribs

  • Varkenshaas, de meest malse spier van het varken € 23,50

    Gebakken varkenshaas met brie

  • Entrecote, een premium stuk rundvlees van de dunne lende € 24,50

    Een entrecote heeft een klein vetrandje, wordt geserveerd met huisgemaakte kruidenboter

  • Ribeye, uit het rib van de rund - 220 gram € 23,50

    Zeer smaakvol, met een prachtige vet marmering met rode portjus

  • Ribeye, uit het rib van de rund - 450 gram € 34,50

    Zeer smaakvol, met een prachtige vet marmering met rode portjus

  • Tournedos, het middelste deel van de Ossenhaas € 31,50

    Heerlijk gebakken tournedos met huisgemaakte kruidenboter

  • Surf en turf, voor wie niet kiezen kan € 33,50

    Gebakken tournedos met twee gamba's

  • Lamsrack, een van de meest luxe stukken van het lam € 32,50

    Jong sappig vlees, mals en van nature mager, met rode portjus

 

 

0
0
Winkelmandje
Winkelmandje is leeg